about søfie

 
Sofie-1.jpg

Ik ben Sofie, opgegroeid in het groene Arnhem waar ik als klein meisje vaak buiten te vinden was. Rennen door de bossen, toverdrankjes maken van blaadjes en besjes, zelf spellen verzinnen en boomhutten bouwen. Buiten zijn was wat ik het liefste deed en nu nog steeds het liefste doe.

Voor mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten ging ik naar Den Haag. Ik ben afgestudeerd als modefotograaf en ik ben in de modewereld ook een tijdje werkzaam geweest. Den Haag is nu nog steeds mijn thuis! In de zomer is het heerlijk om aan het einde van de dag nog even naar het strand te gaan en een vuurtje te maken (marshmallows te roosteren!) terwijl de zon langzaam ondergaat.

 
 
Sofie photography

Ik ga graag op avontuur. In mijn uppie een lange hike maken of een maandje alleen reizen door Japan, maar ik ga ook graag op avontuur met jullie! Een eerste kindje op komst, jullie bruiloft of een mooie wandeling door de duinen, elk moment in het leven zie ik als een avontuur.

Nu ik bruiloft fotograaf ben zie ik mijn liefde voor natuur, mijn achtergrond als modefotograaf en mijn fascinatie voor het ongedwongen moment mooi samenkomen. Voor mij komt dit tot uiting in oprechte en speelse beelden, de mooiste herinneringen die er zijn.

Øh, en ik ben gek op Noorwegen!